Grønne veje med Coop

Grønne veje er en bevægelse, som Coop har sat i gang, hvor vi kan være sammen om en grønnere fremtid for os alle. 

Vi er 1,8 mio. medlemmer, der ejer Coop, og håbet er, at vi sammen kan skubbe til en bæredygtig udvikling. Det kan synes svært at ændre noget, når man handler alene, men tænk, hvad 1,8 mio. mennesker kan gøre for den grønne omstilling, hvis de sætter sig for det?

Næste grønne aktivitet

I oktober giver vi igen klimaet en hjælpende hånd. Denne gang med gode klimaråd, der med fordel kan følges, når det er efterår. Tilmeld dig Grønne veje allerede nu, så er du sikker på at være med fra start. 

Aktivitet sommeren 2020: Syv dage til klimaet

I ugerne 29, 30, 31 og 32 gav godt 3500 medlemmer på Grønne veje "Syv dage til klimaet". De modtog hver dag i syv dage en ny mail med gode råd til, hvordan man kan spise og leve lidt grønnere.

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig på Grønneveje.dk?

Når du er med i Grønne veje, vil du modtage mails fra ”Grønne veje med Coop”, hvor du får mulighed for selv at gøre en forskel i hverdagen, fx ved at følge klimaråd og deltage i forskellige handlinger og aktiviteter, der gavner klimaet. Du vil også blive inviteret med til at give input og komme med forslag til Coops arbejde med den grønne omstilling.

Hvad gør Coop for den grønne omstilling i dag?

På siden ansvarlighed.coop.dk kan du se, hvordan vi i Coop arbejder med for eksempel grønnere emballage, mindre skadelig kemi i vores varer, mindre madspild, og hvilke krav vi stiller til vores leverandører.

 

Hvorfor opfordrer Coop forbrugere til at have gode klimavaner?

I Coop har vi allerede sat gang i mange initiativer og sat ambitiøse klimamål, der sikrer en grøn omstilling for hele Coops virksomhed. Den opgave skal vi selvfølgelig løfte. Men vi kan ikke ændre klimaet alene. Vi tror på, at vi kan gøre en større og positiv forskel for klimaet, hvis vi alle gør en indsats - det gælder virksomheder såvel som den enkelte forbruger.